WK voetbalpoule


Doe ook mee met onze WK voetbalpoule 2018 tijdens het WK voetbal in Rusland. Voorspel de uitslagen van de WK wedstrijden en maak kans op mooie prijzen.

» deelname is gratis
» je kunt ook een eigen vrienden poule maken
» prijzenpot 3000, zoals reis FC Barcelona
» voorspel de WK wedstrijden
» voorspel welke landen ver komen

AANMELDEN WK POULE

 

WK VOETBALPOULE

Helaas doet Nederland niet mee aan het WK voetbal in Rusland. Maar daarom is het juist leuk om mee te doen aan onze WK voetbalpoule, want dan is het tenminste nog een beetje spannend om het WK te volgen. En natuurlijk doen echte voetbalfans mee met onze WK voetbalpoule. Hieronder leggen we uit hoe onze WK poule werkt.

Allereerst meld je je hier gratis aan door je in te schrijven. Je kunt je ook eenvoudig aanmelden met Facebook.  Nu kan je beginnen met het spel...

WK VOETBALPOULE INVULLEN

Nadat je je hebt aangemeld kun je beginnen met het invullen van de WK voetbalpoule. Het doel van het spel is om de uitslagen van het WK voetbal zo perfect mogelijk te voorspellen. Hoe beter je de uitslag voorspelt, des te meer punten je verdiend.  Voor elke WK wedstrijd kun je maximaal 10 punten verdienen. Maar ook als je de uitslag bijna goed hebt krijg je nog punten. Dit zijn de punten die je kunt verdienen:

10 punten: uitslag helemaal correct.
5 punten: winnaar/gelijkspel correct.
2 punten: aantal doelpunten thuis-team correct.
2 punten: aantal doelpunten uit-team correct.

WK POULE UITLEG

Er zijn in totaal 32 teams die meedoen aan het WK voetbal in Rusland. En er worden 64 WK wedstrijden gespeeld, zie wk schema. Het maximaal aantal te behalen punten is dus 640 (64 wedstrijden x 10 punten). Je kunt je voorspellingen van de wedstrijden nog tot 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd aanpassen. De wedstrijden na de groepsfase moet je ook invullen. Alleen kun je dit pas doen op het moment dat deze bekend zijn. Deze vul je dus in een later stadium pas in. Lees meer over wk pool invullen.

PRIJZEN WINNEN

Natuurlijk zijn er mooie prijzen te winnen. Want als jij hoog eindigt in onze WK voetbalpoule moet dan beloond worden! De prijzen die je kunt winnen kun je bekijken op onze prijzen pagina.

WK POULE MAKEN

Onze WK voetbalpoule speel je tegen iedereen die zich heeft aangemeld. In de algemene ranglijst kun je zien op welke plek je staat. Maar het is ook mogelijk om een eigen vrienden pool te maken. Het leuke is dat je dan met je vrienden strijdt om wie het meest verstand van voetbal heeft. Je krijgt dan een eigen ranglijst waarin alleen jouw vrienden, familie en collega's staan.

Een eigen WK pool maken is eigenlijk heel simpel. Nadat je bent ingelogd kun je op 'poules' klikken en een leuke naam verzinnen voor je eigen vriendenpoule. Vervolgens vul je op onze website de e-mailadressen van de mensen in die je uit wilt nodigen. Wij sturen deze mensen een uitnodigingsmail. Wanneer ze op de link in de mail klikken en zich aanmelden voor de WK voetbalpoule dan doen ze automatisch ook mee in jouw eigen poule. Bij 'poules' kun je in je eigen gemaakte poule zien welke vrienden zich inmiddels hebben aangemeld en meedoen aan jouw eigen poule. Ook is daar de aanmeldlink te vinden van jouw poule. Wanneer je ziet dat een aantal van je vrienden zich nog niet heeft aangemeld voor jouw WK poule dan kun je het beste persoonlijk een mailtje sturen met de aanmeldlink naar deze vrienden.

wk voetbalpoule

WAT IS EEN WK VOETBALPOULE?
Een WK voetbalpoule is een spel waarbij je moet voorspellen wat de uitslagen zijn van de WK wedstrijden. Door een voorspelling goed of bijna goed te hebben ontvang je punten. De deelnemer die de meeste punten heeft op het eind van het WK wint de WK voetbalpoule. Er zijn trouwens ook EK voetbalpoules en Eredivisie voetbalpoules.

WK VOETBAL MAROKKO
Nederland doet niet mee aan het WK voetbal 2018 dat in Rusland wordt gehouden. Wel is het voor Nederlanders leuk om de verrichtingen te volgen van Marokko. Want Marokko doet wel mee aan het WK voetbal. Maakt Marokko kans om het WK voetbal te winnen? Wij hebben een analyse gemaakt over de kansen van Marokko tijdens het WK voetbal 2018.
WK voetbal Marokko voorbeschouwing

WK pool linkjes

WK favorieten
Voorspel tips
WK voetbalpoule
WK nieuws
WK poule spelregels
WK pool
WK speelschema