WK poule


Doe mee met de WK poule 2018 op onze speciale wk voetbalpoule website. Maak het kijken van de WK wedstrijden nog spannender door mee te doen aan onze WK poule. Win mooie prijzen zoals een complete voetbalreis (vliegtickets, hotel en voetbalkaartjes) voor twee personen naar een wedstrijd FC Barcelona. Het is ook mogelijk om een eigen vrienden wk poule te maken. Veel succes!

AANMELDEN WK POOL 2018

 

wk pouleHierboven zie je hoe (een deel) van de WK poule 2018 eruit ziet

 

WK poule 2018

Hoe werkt de WK poule?  Nadat je je hebt aangemeld kun je je voorspellingen gaan invullen. Allereerst begin je met het voorspellen van de wedstrijden in de groepsfase. Deze vul je allemaal in en vervolgens sla je ze op. Daarna kom je op een volgende voorspel pagina waar je de landen moet voorspellen die ver gaan komen. Allereerst zie bovenaan acht poules met in elke poule vier landen. De volgorde van de landen in die poules zijn gebaseerd op je voorspellingen uit de groepsfase. Deze kun je alleen aanpassen door weer naar stap 1 te gaan en wedstrijd voorspellingen aan te passen.

Onder die acht poules staan de 1/8 finales, 1/4 finales, 1/2 finale en de finale. We beginnen bij de 1/8 finales. Hier staan wedstrijden van landen tegen elkaar die weer gebaseerd zijn op jouw voorspellingen. Je dient op het land te klikken waarvan jij denkt die de wedstrijd gaat winnen (en doorgaat naar de 1/4 finale). Bij elk van de acht wedstrijden kies je dus een land. Vervolgens doe je hetzelfde bij de 1/4 finales, de 1/2 finales en de finale. Je houdt dus uiteindelijk 1 land over en dat is jouw winnende WK land. Daar krijg je overigens 25 punten voor.

Bij de laatste stap (stap 3) wordt er gevraagd of je kans wil maken op de prijzen. Wil je voor de fun meedoen en geen kans maken op de prijzen dan ben je klaar met het invullen van je WK poule. Wil je wel prijzen winnen dan moet voldoen aan de voorwaarden die op de pagina van stap 3 staan. Alleen dan maak je kans op de WK pool prijzen.

Let wel op dat je tijdens het WK ook nog uitslagen moet voorspellen van de wedstrijden na de groepsfase. Deze wedstrijden zijn nog niet bekend en kun je pas invullen na de 1/8 finales. En de uitslagen van de 1/4 finales kun je pas invullen nadat de 1/8 finales zijn gespeeld. Hetzelfde geldt voor de halve en de finale.

WK pool invullen

Het WK pool invullen zit er op. Nu kun je (als je dat wilt) een eigen WK pooltje maken. Op onze website kies je voor 'poules' en dan verzin je een leuke naam voor je wk pooltje. Vervolgens vul je de namen en e-mailadressen van je vrienden in. Wij sturen ze dan een uitnodiging. Op de site kun je bij poules bekijken welk van je vrienden zich wel en niet hebben aangemeld voor jouw eigen pooltje.


Lees meer over de WK pool 2018 of over het WK voetbal in Rusland.

 

wk pool 2018