WK pool


Doe jij al mee met onze WK pool 2018 tijdens het WK voetbal in Rusland. Doe gratis mee en voorspel de wedstrijden van het WK voetbal zo goed mogelijk. Er zijn ook mooie prijzen te winnen en je kunt ook een eigen vrienden pooltje maken. Meld je hier aan.

WK POOL

Jammer, Nederland doet niet mee aan het WK voetbalpoule in Rusland. Maar dat is juist een reden om mee te doen aan onze WK pool want dat maakt het kijken naar de WK wedstrijden nog spannender! En voor welk land ga jij juichen tijdens het WK voetbal? Verwacht wordt dat veel Nederlanders het Belgische team zullen aanmoedigen. Ook zal een groot deel van de Nederlanders het Marokkaanse elftal een warm hart toe dragen. Maar maakt Marokko wel kans om het WK te winnen? Wij zochten het uit en meer daarover lees je in onze WK voetbal Marokko voorbeschouwing.

Hieronder leggen we je uit hoe onze WK pool werkt.

WK POOL INVULLEN

Nadat je je hier gratis hebt aangemeld kun je beginnen met het invullen van je voorspellingen. Er zijn in totaal 64 WK wedstrijden. Bij elke wedstrijd kun je maximaal 10 punten verdienen. In totaal kun je dus 640 punten behalen. De bedoeling is dus dat je de uitslagen van de WK wedstrijden zo perfect mogelijk voorspelt. Hoe beter je voorspelt, des te meer punten kun je behalen. Ook als je de uitslag bijna juist hebt voorspeld ontvang je nog punten. Hoeveel punten je kunt halen voor je voorspelling zie je hieronder.

10 punten: uitslag helemaal correct.
5 punten: winnaar/gelijkspel correct.
2 punten: aantal doelpunten thuis-team correct.
2 punten: aantal doelpunten uit-team correct.

Het WK voetbal begint met een groepsfase. Er doen 32 landen mee die allen zijn ingedeeld in een poule. Er zijn 8 poules elke bestaande uit vier landen teams. Deze vier landen spelen elk een wedstrijd tegen elkaar. In de groepsfase speel je als land dus drie wedstrijden. De nummers 1 en 2 van een poule gaan door naar de volgende ronde (de achtste finales). De wedstrijden van de achtste finales en de kwartfinale, halve finale en finale zijn uiteraard pas bekend na elke volgende ronde. Zo kun je in de WK pool de wedstrijden van de achtste finales pas invullen na de groepsfase.

wk pool

 

WK POOL PRIJZEN

Natuurlijk win je met het winnen van de WK pool eeuwige roem. Allemaal leuk en aardig, maar een eindpositie in de ranglijst van de WK pool moet ook worden beloond met een mooie prijs. Daarom hebben we leuke prijzen geregeld die je kunt winnen. Voor de voorwaarden verwijzen we je naar de spelregels. De WK voetbalpool prijzen kun je bekijken op de prijzenpagina.

WK POOL MAKEN

Iedereen die meedoet krijgt een plekje in de WK pool ranglijst. Maar omdat veel mensen het leuk vinden om een eigen pool te maken hebben wij het mogelijk gemaakt dat je zelf dus ook een eigen pool kunt maken. Hierin kun je je vrienden, familie en collega's uitnodigen. Want wat is er nu leuker dan het verslaan van je vrienden in je eigen voetbalpoule?!

Volg ons op Facebook zodat je op de hoogte blijft.

WK pool linkjes

WK favorieten
Voorspel tips
WK voetbalpoule
WK nieuws
WK poule spelregels
WK pool
WK speelschema