WK pool invullen


WK pool invullen

Wil jij de WK pool invullen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Doe mee met onze gratis WK pool 2018 in Rusland en win mooie prijzen. Meld je nu aan.
WK pool invullen

We organiseren trouwens verschillende voetbalpoules zoals een WK pool, EK pool en een Eredivisie pool.

Uitleg WK pool invullen

De WK pool invullen gaat heel simpel. Na aanmelden (duurt 1 minuut) kun je direct de WK pool invullen. Op de voorspel pagina vul je je voorspellingen in van de uitslagen van de WK voetbalwedstrijden. Hoe beter je deze voorspelt, des te meer punten je haalt. Per wedstrijd zijn er 10 punten te halen. Heb je de uitslag bijna goed dan krijg je ook nog wat puntjes. In totaal doen er 32 landen mee aan het WK voetbal 2018 in Rusland en zijn er 64 wedstrijden. Er zijn dus in totaal 640 punten te behalen.

Allereerst vul je je voorspellingen in van de wk wedstrijden in de groepsfase. Alle 32 landen teams zijn ingedeeld in 8 poules die elk bestaat uit 4 landen. Deze landen spelen elk drie wedstrijden. De nummers 1 en 2 van elke poule gaan door naar de volgende ronde (achtste finales). De wedstrijden van de achtste finales en de kwart-, halve-, en finale zijn dus later bekend (na de groepsfase). De voorspellingen van deze wedstrijdn vul je dus later in. Bekijk de wk wedstrijden.

wk pool invullen

WK pool punten

Bij een perfecte voorspelling van de uitslag verdien je 10 punten, Maar ook als je de uitslag bijna goed hebt voorspeld, verdien je nog punten. Hieronder geven we aan op welke manier er punten te verdienen zijn met de WK pool:

10 punten: uitslag helemaal correct.
5 punten: winnaar/gelijkspel correct.
2 punten: aantal doelpunten thuis-team correct.
2 punten: aantal doelpunten uit-team correct.

WK pool met vrienden

Je kunt op onze site ook een eigen vrienden voetbal poule maken. Dat werkt heel simpel: je verzint een leuke naam voor je voetbal poule en daarna kun je via onze site je vrienden uitnodigen. En wat is er nou leuker dan je vrienden te verslaan in je eigen vrienden? Via onze site zijn al honderden eigen voetbalpoules aangemaakt en spelen mensen al jarenlang met veel plezier in een poultje tegen elkaar.

Voetbalpool tip

Handig bij de voetbalpool is dat je bij de wedstrijden op 'tip' kunt klikken en dat je dan de uitslagen ziet die de meeste mensen voorspellen. Stel bijvoorbeeld dat je echt geen idee hebt wat de uitslag zal gaan worden dan kun je met deze informatie je voorspellingen bepalen. Of je kunt er juist voor kiezen om een voorspelling te doen die bijna niemand doet. Want als je het dan goed hebt dan pak je veel punten ten opzichte van de andere deelnemers in de voetbalpool!

Ook sturen we je (als je dat wilt) een reminder als we zien dat jij je voorspellingen nog niet hebt ingevuld terwijl de wedstrijden bijna beginnen.

Voetbal poule wedstrijden

Wat ook leuk is dat je op onze website in de blog kunt meepraten over de wedstrijden. Zo kun je je voorspelling beargumenteren of kun je na de wedstrijd melden wat jij van de wedstrijd vond en kun je met elkaar in discussie gaan.

Hieronder zie je een screenshot hoe het er op onze site uitziet als je bent ingelogd. In de witte vlakken vul je de getallen van de uitslag in. Als je ze allemaal hebt ingevuld kun je onder je voorspellingen klikken op opslaan.

Eredivisie poule

Naast een EK en WK pool organiseren wij ook elk jaar een Eredivisie poule via onze website intikkertje.nl. Bij onze Eredivisie voetbalpoule voorspel je de wedstrijden van de Eredivisie. Er zijn in totaal 18 Eredivisie clubs, dus voorspel je elke week negen wedstrijden. Doel is dat je de wedstrijden zo goed mogelijk voorspelt en je zo veel mogelijk punten behaald. In de ranglijst kun je bekijken hoe goed je het doet ten opzichte van de andere deelnemers. De bedoeling is natuurlijk zo hoog mogelijk te eindigen want met onze voetbal poule zijn mooie prijzen te winnen. In het verleden hebben we mooie prijzen weggegeven zoals een reis naar Real Madrid-Barcelona, andere leuke voetbalreizen en ook behoorlijk wat grote geldbedragen. Maar er zijn ook wat kleinere prijzen te winnen zoals leuke gadgets.

Bezoek ook onze Google pagina voor meer informatie.