WK pool 2018


 

Doe mee met onze WK pool 2018 tijdens het WK voetbal in Rusland. Deelname is gratis en er zijn mooie prijzen te winnen. Je kunt ook een eigen vrienden pool maken als je dat wilt. Meld je hier aan.

WK pool 2018

Juist nu Nederland niet meedoet is het leuk om mee te doen aan onze WK voetbalpoule. Want dat maakt het kijken naar het WK voetbal in Rusland nog spannender! We leggen je hieronder uit hoe onze WK pool werkt.

Ten eerste meld je je hier gratis aan door je in te schrijven of door je aan te melden via Facebook. Als je je via Facebook aanmeldt kun je direct beginnen met voorspellen. Meld je je aan door je in te schrijven dan moet je je aanmelding bevestigen door op de bevestigingslink te klikken in je e-mail. Nu kan je beginnen met het spel...

WK pool invullen

Nadat je je hebt aangemeld kun je starten met het invullen van onze WK voetbalpoule. De bedoeling is dat je de uitslagen van de WK wedstrijden zo perfect mogelijk voorspelt. Hoe beter je voorspelt, des te meer punten kun je behalen. Voor elke WK wedstrijd kun je maximaal 10 punten behalen. Je wordt ook nog beloond met wat punten als je de voorspelling bijna goed hebt. Uiteraard kun je in de ranglijst bekijken hoe hoog je staat in de WK pool.

Voor aanvang van het WK voetbal in Rusland vul je je voorspellingen van de wedstrijden in. Dat zijn alle wedstrijden die op dat moment bekend zijn. Uiteraard zijn de wedstrijden na de groepsfase nog niet bekend. Deze vul je dus in een later stadium pas in.

WK Pool prijzen

We organiseren al jaren EK en WK voetbalpoules en we zorgen altijd dat er leuke prijzen zijn te winnen. De prijzen die deze editie te winnen zijn kun je vinden op onze WK voetbalpoule prijzen pagina.

WK pool maken

Het is ook mogelijk om zelf je eigen WK pool te maken. Deze kun je na inloggen op onze website maken door te klikken op 'poules'. Vervolgens verzin je een leuke naam voor jouw eigen pool en daarna kun je je vrienden, familie en collega's uitnodigen. Je vult op onze website de namen en e-mailadressen in van de mensen die je wilt uitnodigen. Wij nodigen deze mensen direct uit om mee te doen. Wanneer de door jou uitgenodigde spelers mee doen, dan zullen ze automatisch meedoen in jouw eigen WK pool. Tijdens het WK voetbal is er een ranglijst waarin je de ranglijst kunt bekijken van al jouw vrienden.


Word ook lid van onze Facebook pagina zodat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws over onze WK pool 2018.

 

wk pool 2018

WK pool linkjes

WK favorieten
Voorspel tips
WK voetbalpoule
WK nieuws
WK poule spelregels
WK pool
WK speelschema