voetbalpoule maken


Het WK voetbal 2018 begint bijna. Maak nu direct gratis je eigen WK pooltje en nodig je vrienden en collega's uit (onbeperkt aantal). Wat moet je doen? Klik op onderstaande button en meld je aan. Daarna kun je een eigen wk pooltje maken via 'poules' in het menu. We verloten ook nog eens vier Staatsloten onder iedereen die een eigen WK pooltje maakt. Succes!

 

VOETBALPOULE MAKEN

 

voetbalpoule maken1

Hieronder lees je meer over hoe een eigen voetbalpoule maken in z'n werk gaat.

WK VOETBALPOULE MAKEN

Het maken van je eigen voetbalpoule gaat is heel eenvoudig. Nadat je je hier gratis hebt aangemeld kun je door op 'poules' te klikken en eigen poule maken. Als eerste verzin je een leuke naam voor je pooltje. Daarna kun je je vrienden uitnodigen. Dit kan op drie verschillende manieren. De eerste manier is om de link die je krijgt na het maken van je eigen poule te plakken in een mail naar je vrienden. Een andere mogelijkheid is het plaatsen van je eigen poule op je Facebook. Als laatst kun je ook vrienden uitnodigen door op onze website bij 'poules' de namen en e-mailadressen van je vrienden in te vullen. Wij versturen dan een uitnodiging.

In een lijst zie je precies wie je hebt uitgenodigd en welk van je vrienden wel en niet op je uitnodiging zijn ingegaan. We adviseren je je vrienden die nog niet zijn aangemeld zelf eventjes uit te nodigen via je eigen mail door jouw poule link te plakken in een e-mailbericht naar je vrienden.

WK VOETBALPOULE POPULAIR

We organiseren al sinds het internet bestaat een WK voetbalpoule. Er doen niet alleen duizenden voetbalfans mee aan onze WK poule maar er worden ook heel veel eigen WK pooltjes gemaakt. Mensen vinden het leuk om een eigen WK voetbalpoule te maken omdat het leuk is om met vrienden, familie en collega's te strijden om de titel wie nu eigenlijk het meeste verstand heeft van voetbal. Ik herinner me zelf dat we op het werk een keer een EK poule hadden waaraan 40 mensen meededen. En uitgerekend een meisje met het minste verstand van voetbal won de poule. Waarom? Griekenland won het EK heel verrassend en ze had Griekenland ingevuld als winnaar van het EK omdat ze 'Griekenland zo'n leuk vakantieland vond'. Tsja daar sta je dan met je voetbalkennis. Maar dat is ook wel weer het leuke van een eigen voetbalpoule maken. Ook je vrienden en collega's die niet zo van voetbal houden doen mee en zo ontstaat er een leuke gezonde competitie tijden het WK.

Hieronder leggen we je uit hoe onze WK pool werkt.

WK POULE INVULLEN

Er zijn op twee manieren punten te behalen. Allereerst zijn er punten te behalen met het voorspellen van de juiste uitslag van de wedstrijden. Uiteraard levert een perfecte voorspelling je de meeste punten op! We kunnen je vertellen dat dat eenvoudig lijkt, maar in de praktijk is het heel erg moeilijk om de uitslag helemaal goed te voorspellen. Dit zijn de punten die je met de voetbalpoule verdiend bij het voorspellen van de uitslag:

10 punten: uitslag helemaal correct.
5 punten: winnaar/gelijkspel correct.
2 punten: aantal doelpunten thuis-team correct.
2 punten: aantal doelpunten uit-team correct.

Daarnaast zijn er ook veel punten te verdienen met het voorspellen van de landen die ver gaan komen. Op basis van jouw voorspellingen van de uitslagen, eindigen de landen op een bepaalde positie in de de poule. Er doen 32 landen mee aan het WK voetbal en deze zijn verdeeld in 8 poules van elk 4 landen. Voor elk land dat je juist voorspelt in de poule (positie 1, 2, 3 of 4) verdien je 5 punten. Je kunt per poule dus 20 punten verdienen en in totaal (omdat er 8 poules zijn) 160 punten.

Daarna zijn de achtste-, kwart-, halve- en finales van het WK. Hierin zijn achtereenvolgens 10, 15, 20 en 25 punten te verdienen.

WK pool linkjes

WK pool 2018
WK favorieten
Voorspel tips
WK voetbalpoule
WK nieuws
WK poule spelregels
WK pool
WK speelschema