WK poule 2018 | Spelregels


Wil je meedoen aan onze gratis wk poule 2018? Klik dan op onderstaande button.

WK POULE 2018


WK POULE UITLEG

Hieronder leggen we je uit hoe je de WK poule moet invullen. Lees dit goed, dat kost je 5 minuten tijd maar hierdoor kun je je WK poule wel goed invullen. Het invullen van de WK poule bestaat uit 3 stappen die we hieronder zullen uitleggen.

Stap 1: wedstrijden voorspellen

Nadat je bent ingelogd ga je via het menu naar voorspellen. Bij stap 1 vul je je voorspellingen van alle wedstrijden uit de groepfase in. Waarom allemaal? Bij stap 2 worden de posities van de landen in de acht poules bepaald aan de hand van jouw voorspellingen bij stap 1. Laat je bijvoorbeeld Frankrijk alles winnen, dan zal Frankrijk nummer 1 worden in de poule. En elk land dat op de juiste plek eindigt in de poule levert je punten op.

Je kunt je voorspellingen later nog aanpassen tot 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd. Tijdens het WK worden de wedstrijden van de 1/8, 1/4. 1/2 en finale bekend. Deze vul je dus tijdens het WK in! De uitslag die gebruikt wordt, is de uitslag na de reguliere speeltijd (dus na 90 minuten en blessuretijd). De uitslag na eventuele verlenging telt dus niet.

Lees hieronder  hoe je stap 2 invult.

wk poule poules

Stap 2: landen voorspellen

Bij stap 2 moet je de winnaars van de 1/8 finales en meer voorspellen. Maar eerst moet je het volgende goed begrijpen. Bovenaan bij stap 2 zie je de eindstanden van de acht poules op basis van jouw voorspellingen. Een voorbeeld zie je in het plaatje hierboven. Je verdient 5 punten voor ieder land dat je op de juiste plek hebt voorspeld. Deze kun je alleen nog aanpassen door terug te gaan naar stap 1 en daar je voorspellingen aan te passen. Zie je bijvoorbeeld bij stap 2 dat Rusland volgens jouw voorspellingen eindigt op plek twee, maar denk je dat Rusland eigenlijk wel nummer één zal worden? Dan moet je bij stap 1 Rusland een wedstijd (beter) laten winnen.

Wat moet je doen bij stap 2

De nummers 1 en 2 (in het groen) van elke poule gaan door naar de 1/8 finales.  Onder de acht poules moet je de de achtste-, kwart-, halve- en finale invullen. Klik hier steeds op het land dat jij denkt dat gaat winnen. Ook hiervoor zijn steeds punten per juist land te verdienen. Je kunt deze landenvoorspel pagina aanpassen tot vrijdag 15 juni 14:00 uur.

Stap 3: prijzenpot activeren

Er zijn prijzen te winnen van in totaal een waarde van 3000 euro. Alleen wanneer je je prijzenpot activeert voor 18 juni 22:00 uur maak je kans op de prijzen. Doe je dit niet dan win je niks. Hoe je je prijzenpot moet activeren lees je bij stap 3.

Puntentelling

Je ontvangt punten wanneer je de uitslag helemaal goed hebt of voor een gedeelte goed hebt:

 • 10 punten: uitslag helemaal correct. (je voorspelt 3-1 en het wordt 3-1)
 • 7 punten: uitslag net niet correct (je voorspelt 3-1 en het wordt 3-2)
 • 5 punten: gelijkspel niet correct. (je voorspelt 2-2 en het wordt 1-1)
 • 5 punten: winnaar goed, scores fout (je voorspelt 2-1 en het wordt 1-0)
 • 2 punten: aantal doelpunten thuis of uitteam correct. (je voorspelt 1-1 en het word 1-2)

Voor de landen kun je ook punten verdienen:

 • 5 punten per goed land juiste plek in poule (max. 160 punten)
 • 10 punten per goed land laatste 8 landen (max. 80 punten)
 • 15 punten per goed land laatste 4 landen (max. 60 punten)
 • 20 punten per goed land laatste 2 landen (max. 40 punten)
 • 25 punten winnaar WK goed

 Hier lees je meer over de WK poule en hier lees je alles over het WK voetbal 2018.

Voorwaarden

 1. Er is 1 inschrijving mogelijk per e-mailadres en meedoen met meerdere adressen is toegestaan.
 2. De organisatie houdt zich het recht voor het spel naar eigen goeddunken en zonder kennisgeving te beëindigen, te onderbreking of te wijzigen, zonder op enige wijze een verplichting aan deelnemers te hebben.
 3. Over het spel en de uitslag van het spel kan niet gecorrespondeerd worden.
 4. De organisatie verzamelt en verwerkt persoonsgegevens van deelnemers aan het spel, zie privacy policy.
 5. De organisatie garandeert niet dat deze website altijd beschikbaar zal zijn. Noch de organisatie, noch door haar ingeschakelde bedrijven of personen kunnen verantwoordelijk worden gehouden voor netwerk-, computer-, hardware-, of softwareproblemen van welke aard dan ook.
 6. Indien 1 of meer bepalingen van deze spelregels nietig zijn of vernietigd worden, zal de organisatie een vervangende regel opstellen, die zoveel mogelijk het doel en de strekking van de nietige c.q. vernietigde regel benadert en die niet nietig of vernietigbaar is.
 7. Op deze spelregels is het Nederlandse recht van toepassing. Eventuele geschillen dienen te worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Amsterdam.
 8. Deelname aan de voetbalpoule is alleen mogelijk indien je jouw naam en e-mail adres verstrekt. De organisatie verwerkt je persoonsgegevens niet alleen ter uitvoering van het spel, maar ook om je van tijd tot tijd op de hoogte te brengen van andere informatie, goederen of diensten in de door de speler aangegeven interessegebieden.
 9. Het spel is gebaseerd op kennis en wetenschap van het internationale voetbal en is geen gokspel.
 10. Deelname geeft de organisatie het recht om je via de email op de hoogte houden van eventuele wijzigingen in het spel, voor het versturen van 'reminders' indien je bent vergeten voorspellingen in te voeren, voor het versturen van een email bij aanvang van het seizoen, nieuwe acties en voor door de organisatie geselecteerde aanbiedingen.
 11. Gedurende het spel kan er een kennisquiz worden gehouden onder alle deelnemers waarmee veel extra punten te behalen zijn. Deze extra punten worden toegevoegd aan het behaalde puntenaantal van de voetbalpoule, waarnaar de eindwinnaars bekend kunnen worden gemaakt.
 12. Gewonnen prijzen kunnen niet geruild worden tegen andere prijzen en de waarde ervan kan niet in geld uitgekeerd worden.
 13. Gewonnen prijzen kunnen tot uiterlijk 30 dagen na het behalen worden opgeëist.
 14. Prijswinnaars dienen binnen 30 dagen contact op te nemen om de prijs op te eisen.

PRIVACY POLICY

Lees hier onze privacy policy.

 

wk poule 2018Hierboven zie je hoe (een deel) van de WK poule 2018 eruit ziet

WK pool linkjes

WK favorieten
Voorspel tips
WK voetbalpoule
WK nieuws
WK poule spelregels
WK pool
WK speelschema