WK poule blog

mei
18
← Terug naar het overzicht

WK voetbal voorbeschouwing Rusland

Gepubliceerd: 18 mei 2018

Wat zijn de kansen van gastland Rusland tijdens het WK voetbal 2018 in Rusland? Statistieken wijzen uit dat het land dat het WK voetbal organiseert bijna altijd ver komt. Hieronder bespreken de we de kansen van gastland Rusland. Ook geven we een voorbeschouwing en prognose van de WK wedstrijden die Rusland speelt tijdens het WK voetbal. Wil je overigens de kansen van Nederland lezen op het WK waar we niet aanwezig zijn lees dan hier verder.

Kansen Rusland in eigen land?

In poule A strijden Rusland, Uruguay, Saoedi-Arabië en Egypte om een plek in de volgende ronde. De nummer 1 en 2 van de poule overleven de groepsfase van het WK voetbal 2018 in Rusland. In onderstaande tabel zie je dat niet Uruguay favoriet is in poule A.  Bij bookmaker Betsson krijg je 1,85 keer je inleg wanneer Uruguay winnaar van poule A wordt. Rusland wordt geacht de volgende ronde te halen want de quotering van 3,05 is een stuk beter dan die van Egypte (6,00) en Saoedi-Arabië (41).

wk voetbal voorbeschouwing   

  VUL DE GRATIS WK POOL IN EN WIN EEN VOETBALREIS NAAR BARCELONA.             

 Rusland zal naar verwachting tweede eindigen in poule A. Daarna zal Rusland de achtste finale spelen tegen de winnaar uit poule B. Dit zal waarschijnlijk Spanje of Portugal zijn. Wij voorspellen dan ook dat Rusland het tournooi in de achtste finale verlaat omdat het niet zal winnen van Spanje (of Portugal). De kans dat Rusland het WK voetbal wint is erg klein. Bij de bookmakers verdien je 39 keer je inleg. Ter vergelijking: Duitsland is favoriet en hiervoor verdien je bij de bookmakers 5,5 keer je inleg.

Voorspellingen WK voetbal Rusland

Heel de wereld zal de openingswedstrijd van Rusland bekijken tegen Saoedi-Arabië en de druk zal dan ook hoog zijn voor de Russen. Rusland heeft natuurlijk een enorm thuisvoordeel. Maar er ligt ook een enorme druk op de Russen. De openingswedstrijd zal worden bijgewoond door Vladimir Poetin. Weten de Russen wel goed met de druk om te gaan?

RUSLAND-SAOEDI ARABIE

Wij tippen voor de wedstrijd Rusland-Saoedi-Arabië een uitslag van 2-0.  Volgens de deelnemers aan onze WK pool wint Rusland deze wedstrijd. Maar liefst 90% denkt dat Rusland deze wedstrijd gaat winnen en 1% denkt dat Saoedi-Arabië deze wedstijd gaat winnen. 9% denkt dat het een gelijkspel wordt. De meest voorspelde uitslag is 2-0 (39%). Ook bij de bookmakers is dit de meest waarschijnlijke uitslag en je ontvangt 4,25 keer je inleg bij een uitslag van 2-0.

Bij de bookmakers is Rusland ook favoriet met een quotering van 1,35 tegenover een winst van Saoedi-Arabië met een quotering van 11,50.

RUSLAND-EGYPTE

Wij tippen voor de wedstrijd Rusland-Egypte een uitslag van 1-0. Onze WK pool spelers zijn erg verdeeld: Rusland wint denkt 36%, Egypte wint denkt 29% en 35% gaat voor een gelijkspel. Bookmakers denken daar toch echt heel anders over. Een overwinning van Rusland heeft een quotering van 1,84 tegenover een overwinning van Egypte met een quotering van 4,40. De kans dat Egypte gaat winnen is niet erg groot want je krijgt maar liefst 4,40 je inzet bij een overwinning van Egypte.

Veel van de WK pool spelers schatten Egypte te hoog in. Wanneer je meedoet aan onze WK pool adviseren we je om bij deze wedstrijd Rusland te laten winnen omdat dit door de bookmakers verwacht wordt en omdat veel spelers niet op de hoogte zijn van het feit dat Rusland favoriet is in deze wedstrijd. De meeste voorspelde uitslagen voor deze wedstrijd zijn 2-0 (32%) en 3-0 (27%). De bookmakers gaan voor een uitslag van 1-0. Zet je in op 1-0 dan win je 5,75 keer je inleg.

URUGUAY-RUSLAND

Wij voorspellen voor de wedstrijd Uruguay-Rusland een 1-0 uitslag. De laatste wedstijd uit poule A is wedstrijd tussen de beste teams uit deze poule. Tenminste zo wordt vooraf gedacht. De bookmakers geven een licht voordeel voor een overwinning voor Uruguay met een quotering van 2,40 (Rusland 3,05). De meest waarschijnlijke uitslag voor deze wedstrijd is volgens de bookmaker 1-0. Hiervoor krijg je 6,50 keer je inleg bij een correcte score van 1-0.

De deelnemers aan onze WK pool voorspellen een uitslag van 2-1 (32%). Een uitslag van 1-1 is ook erg populair (20%).

TIP: ONTVANG GRATIS 35 EURO OM IN TE ZETTEN OP WK WEDSTRIJDEN BIJ BETSSON.

Rusland organiseert WK voetbal

Rusland organiseert het WK voetbal 2018 en uit het verleden is gebleken dat het gastland vaak ver komt in het WK tournooi. Wat dat aan gaat heeft Rusland een behoorlijk voordeel. Het is overigens voor het eerst dat Rusland een WK voetbal organiseert. Rusland overleefde nog nooit de groepsfase tijdens een WK voetbal.

Belangrijkste spelers Rusland

Belangrijkste spelers voor Rusland zijn Alan Dzagoev (CSKA Moskou), Aleksandr Kokorin (Zenit St. Petersburg) en Yuri Zhirkov (Zenit Sint-Petersburg). Dzagoev is niet bepaald de meest productieve speler, maar speelt wel altijd een belangrijke rol in de wedstrijden die hij voor Rusland speelt. Aleksandr Kokorin staat bekend als een levensgenieter, maar het Russische volk hoopt dat hij zijn voetbalkwaliteiten laat zien tijdens het WK.

Schandaal Rusland EK 2016

Dat was tijdens het afgelopen EK wel anders. Rusland behaalde toen slechts 1 punt en er volgde een groot schandaal. De Russen besloten hun slechte prestatie tijdens het EK te ‘vieren’ door 500 flessen peperdure champagne te bestellen in een exclusieve nachtclub in Monaco. Dit beschadigde de reputatie van het Russische voetbal.  Leuk detail is dat Leonid Sloetski de trainer was van dit beschamende elftal. Laat dit nu de nieuwe trainer zijn van Vitesse het komende seizoen.


Reageer: