WK poule 2018 | voorbeschouwingen


maart
13
← Terug naar het overzicht

WK voetbalpoule 2018

Gepubliceerd: 13 maart 2018

Doe mee aan onze WK voetbalpoule 2018 en voorspel de wedstrijden van het WK 2018 in Rusland. Hieronder geven we je meer informatie over onze WK voetbalpoule. Wil je meedoen aan onze WK voetbalpoule, meld je dan hier aan.

Deze keer nemen we je mee in het ontstaan van de WK voetbalpoule.

WK VOETBALPOULE HISTORIE

Ik organiseer al twintig jaar EK en WK voetbalpoules. In de loop der jaren hebben er meer dan 200.000 enthousiaste voetballiefhebbers meegedaan aan mijn voetbalpoules. Het organiseren van o.a. de WK voetbalpoule is eigenlijk een beetje een uit de hand gelopen hobby. Bij het ontstaan van het internet leek het me leuk om via het internet mensen voetbalwedstrijden te laten voorspellen. Maar vroeger ging dat heel anders.

Toen er nog geen internet was, waren er ook voetbalpoules en werden vooral gespeeld op het werk zoals op kantoor. Het was toen (en nu nog) gewoon leuk om met collega's onderling de strijd aan te gaan wie er nu eigenlijk het meeste verstand van voetbal heeft. En het bevorderde de sfeer en gezelligheid op het werk. Meestal werd er dan door elke werknemer een gulden of een paar gulden ingelegd en de winnaar van de voetbalpoule won dan het totaal van het ingelegde bedrag.

Alles ging toen nog op papier. Papieren formulieren waarop de wedstrijden stonden vermeld werden uitgedeeld op het werk. Deze werden dan met pen ingevuld en deze moest je dan inleveren bij de organisatie van de voetbalpoule. Je kunt je voorstellen wat een werk dat geweest moet zijn om alle punten te berekenen en bij te houden. Later toen de computer in opkomst kwam, werden deze formulieren ingevuld in het software programma Excel. Dit bespaarde een hoop rekenwerk. Weer wat later, zo rond 2004, kwam het internet in opkomst.

Ik vond het toen een leuk idee om software te laten maken waardoor ik een voetbalpoule kon starten op het internet. En zo ben ik in 2004 daadwerkelijk begonnen met mijn eigen voetbalpoule website. Dit begon met mijn website voetbabbel.nl die inmiddels al niet meer bestaat. Deze website heb ik laten maken begin 2004 maar na een aantal jaar was de software verouderd. Ik heb toen besloten de software opnieuw te laten programmeren en een nieuwe website te starten, intikkertje.nl heet deze website. Deze website bestaat nog steeds en hier organiseer ik de Eredivisie voetbalpoule en de Champions League en UEFA League voetbalpoules op. De WK voetbalpoule en EK Voetbalpoule organiseer ik op mijn websites wkvoetbalpoule.nl en ekvoetbalpoule.nl.

WK VOETBALPOULE 2018

Ik organiseer nu al bijna 20 jaar voetbalpoules op het internet. En zo ook tijdens het aankomende WK voetbal 2018 in Rusland. Tijdens mijn vorige edities van het WK voetbal deden elke keer wel tienduizenden mensen mee. In 2010 was het hoogtepunt, toen deden er meer dan 80.000 mensen mee aan mijn WK voetbalpoule. Deze editie verwacht ik niet zo veel spelers omdat ons eigen Oranje niet meedoet aan het WK. Maar de echte voetbalfans zullen wel mee doen, zo is mijn verwachting. Daarnaast moet je niet vergeten dat het nu juist extra leuk is om mee te doen aan de WK voetbalpoule omdat dat het WK voor jouw als speler nog spannender maakt. Het WK is nu niet spannend omdat Nederland niet meedoet, maar wel spannend omdat jij als deelnemer aan de WK poule meedoet!

MAROKKO WK VOETBAL 2018

Na 20 jaar doet Marokko weer mee aan het WK voetbal. In het Marokkaanse team speelt een aantal bekende 'Nederlandse' voetballers. Maar heeft Marokko wel wat te zoeken op het wk in Rusland? Wij zochten uit wat de kansen van onze Marokkaanse vrienden zijn. Kansen Marokko wk voetbal 2018.

FAVORIETEN WK VOETBAL 2018

Duitsland won in 2014 het WK voetbal. Maar welke landen maken dit keer kans om het WK voetbal in Rusland te winnen?We hebben uitgezocht wie de favorieten landen zijn om het wk voetbal 2018 in Rusland te winnen. Bekijk favorieten wk voetbal 2018


Reageer:

hugohhhhhh - 22 april 09:04:05

vet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reageer
  • Aggressief taalgebruik
  • In strijd met de regels

Afasstadion - 4 juni 15:06:55

Finale wordt Duitsland-Frankrijk

Reageer
  • Aggressief taalgebruik
  • In strijd met de regels

Amar007 - 6 juni 23:06:40

Yepi

Reageer
  • Aggressief taalgebruik
  • In strijd met de regels