WK poule 2018 | voorbeschouwingen


juni
06
← Terug naar het overzicht

WK poule persbericht

Gepubliceerd: 6 juni 2018

Met nog een week te gaan voordat het WK begint is het duidelijk. Nederland denkt dat Duitsland het WK voetbal 2018 in Rusland gaat winnen. Dit blijkt uit cijfers van de wk poule op wkvoetbalpoule.nl die al door meer dan 30.000 deelnemers hebben ingevuld.

Op 14 juni start het WK voetbal en voetbalfans vullen weer massaal voetbalpooltjes in. Dat Nederland niet meedoet aan het WK voetbal is voor veel voetbalfans juist een reden om de WK voetbalpoule in te vullen. Door een pooltje in te vullen wordt het kijken en volgen van WK zonder Oranje toch nog spannend.

TIP: ONTVANG GRATIS 35 EURO OM IN TE ZETTEN OP WK WEDSTRIJDEN BIJ BETSSON.

MR GREEN BONUS

Op zoek naar een Mr Green bonus? Bekijk hier de meest recente Mr Green bonus.

WK POULE FAVORIETEN

Ruim 31% van de deelnemers aan de WK poule denkt dat Duitsland het WK gaat winnen. Daarmee is Duitsland de grote favoriet volgens de Nederlandse voetbalkenners. Ook Frankrijk wordt veel gekozen als de winnaar van het WK (22%), gevolgd door Brazilië (17%) en Spanje (11%). Slechts 6% denkt dat België het WK voetbal gaat winnen. Bij de bookmakers is Brazilië de grote favoriet, maar de WK pool deelnemers denken daar dus duidelijk anders over.  Lees meer over de WK voetbal favorieten.

De gratis WK voetbalpoule wordt elke vier jaar georganiseerd en ingevuld door duizenden deelnemers. Veel deelnemers maken ook een eigen WK pooltje aan waarin ze vrienden, familie en collega’s uitnodigen.

Bovenstaand persbericht is verstuurd op 6 juni 2018. Lees ook onze WK voorbeschouwing.

WK POULE ORGANISEREN

Wilt u ook een eigen WK poule organiseren en vrienden, familie en collega's uitnodigen? Dat kan! Maak hier gratis een account aan en maakk vervolgens een eigen wk poule. Verzin een leuke originele naam voor je WK poule en nodig daar na onbeperkt vrienden uit. Succes!

wk poule organiseren


Reageer:

twandehaan - 7 juni 14:06:19

denk maar

Reageer
  • Aggressief taalgebruik
  • In strijd met de regels

Fenna_Zenya - 13 juni 09:06:56

fenna for the win

Reageer
  • Aggressief taalgebruik
  • In strijd met de regels