WK poule 2018 | voorbeschouwingen


juni
03
← Terug naar het overzicht

WK 2018 poules

Gepubliceerd: 3 juni 2018

Er doen op dit moment al meer dan 20.000 deelnemers mee aan onze gratis WK poule. Ook zijn er al honderden eigen vrienden WK pooltjes gemaakt. Doe ook mee met de WK 2018 poules en laat zien dat jij de voetbalkenner van Nederland bent! Wil je ook meedoen meld gratis je dan aan via onderstaande button.

WK 2018 POULES


WK 2018 POULES

Aanmelden kost je nog geen halve minuut. Je kunt je aanmelden via de Facebook button of door je naam en e-mail in te vullen. Bevestig daarna je deelname via de bevestigingslink die we naar je mailen. Mocht hij niet in je inbox zitten, check dan je spambox.


TUSSENSTAND: DUITSLAND WINT HET WK

Volgens de deelnemers wordt Duitsland de wereldkampioen en gaat het WK voetbal 2018 in Rusland winnen. Zo’n 32% van de deelnemers voorspelt Duitsland als WK winnaar. Ook Frankrijk (21%) en Brazilië (17%) behoren tot de favorieten om het WK voetbal te winnen. Lees meer


WK POULE MAKEN

Je kunt eenvoudig een eigen WK poule maken en vrienden uitnodigen. Dit kan onbeperkt. Je kunt dus zoveel vrienden uitnodigen als je maar wilt. En we belonen het als je een eigen WK poule maakt. We geven namelijk vier hele Staatsloten weg onder iedereen die een WK pooltje maakt.  Lees meer


INVULLEN WK POULE

Nadat je je hebt aangemeld kun je de WK poule gaan invullen. Het invullen bestaat uit drie stappen. We leggen hieronder de drie stappen aan je uit.

STAP 1: UITSLAGEN WK WEDSTRIJDEN VOORSPELLEN

Bij stap 1 voorspel je alle uitslagen van de WK wedstrijden uit de groepsfase. Het gaat in totaal om 48 wedstrijden. Natuurlijk zijn er nog veel meer wedstijden, maar wij weten niet van te voren welke landen er na de groepsfase tegen elkaar zullen spelen. Daarom moet je tijdens het WK na elke speelronde terugkomen om de nieuwe wedstrijden te voorspellen.

Per perfect voorspelde uitslag ontvang je 10 punten. Heb je de uitslag bijna goed dan ontvang je ook nog wat punten. Via de ‘tip’ button kun je kijken wat de meest populaire voorspellingen zijn. Hierop kun je je voorspellingen baseren. Ook zie je de quoteringen van bookmaker Betsson. Deze geeft ook een indicatie van welk land de wedstrijd waarschijnlijk zal winnen.

STAP 2: WK LANDEN VOORSPELLEN

Welke landen gaan er ver komen tijdens het WK voetbal? Op basis van de voorspellingen bij stap 1 worden de posities van de landen in de poules A t/m H bepaald. Op basis hiervan worden de volgende wedstrijden samengesteld. Bij stap 2 zie je de wedstrijden staan die volgens jouw voorspellingen bij stap 1 zullen plaatsvinden. Je kiest hier vervolgens het land dat jij denkt dat de wedstrijd zal winnen (of na verlening of penalties zal doorgaan). Dit verspel je tot aan de finale en de uiteindelijke WK winnaar. Voor elk land dat je goed hebt behaal je punten. En dat worden er steeds meer. Voor de uiteindelijke WK winnaar behaal je de meeste punten (25 punten).

STAP 3: PRIJZEN WINNEN

De WK poule is gratis en de meeste mensen vinden het gewoon leuk om voor de lol mee te doen. We hebben wel een aantal prijzen geregeld en omdat er hier kosten voor hebben gemaakt vragen we om een kleine bijdrage. Dit in de vorm door gebruik te maken van de speciale aktie van de sponsor van de prijzen. Meer informatie hierover vind je bij stap 3. Wil je geen prijzen winnen dan hoef je uiteraard geen gebruik te maken van de aktie. Dan speel je gewoon mee voor de lol. Er speelt echter een klein aantal mensen voor de prijzen en de prijzen schuiven door. Dit betekent dat er een select groepje mensen kans maakt op de prijzen. De kans dat je een prijs wint is dus behoorlijk groot.

Lees meer over de spelregels.


Reageer:

Bouwknegt enzo - 14 juni 09:06:42

En nu steeds n storing

Reageer
 • Aggressief taalgebruik
 • In strijd met de regels

DJ Kama - 14 juni 10:06:49

Volgens mij heeft de beheerder er niet zo veel zin in.

Reageer
 • Aggressief taalgebruik
 • In strijd met de regels

Skolten Winners - 14 juni 23:06:42

Enig idee hoe lang het duurt voordat de punten ook in de poules verwerkt worden?

Reageer
 • Aggressief taalgebruik
 • In strijd met de regels

jelle_van_de_steeg - 15 juni 00:06:17

Hoop dat ze snel verwerkt worden. Beetje een tegenvaller tot nu toe deze site.

Reageer
 • Aggressief taalgebruik
 • In strijd met de regels

RVDV1976 - 21 juni 20:06:28

Puntentelling klopt niet. Ik mis in mijn poule 7 punten die ik bij voorspellingen wel heb maar in ranglijst niet

Reageer
 • Aggressief taalgebruik
 • In strijd met de regels

TooLate - 21 juni 20:06:32

Vorige keer al een opmerking gemaakt dat dit een desktop pc betreft met een isdn verbinding maar commentaar is niet eens geplaatst. Nu weer voor de zoveelste keer geen punten bijgeteld. Hoe moeilijk kan het zijn. Pret gaat er al een beetje af

Reageer
 • Aggressief taalgebruik
 • In strijd met de regels