WK poule 2018 | voorbeschouwingen


maart
30
← Terug naar het overzicht

WK 2018 poule

Gepubliceerd: 30 maart 2018

Vanaf nu kun je je aanmelden voor de WK 2018 poule. Deelname is gratis en binnen 1 minuut ben je aangemeld. Meld je hier aan voor de WK 2018 poule.

We hebben hele mooie prijzen geregeld zoals een complete voetbalreis voor twee personen naar een wedstrijd van FC Barcelona. Dus doe goed je best want als je veel punten haalt maak je kans op mooie prijzen.

Hieronder bespreken we in het kort meer over onze WK poule 2018.

WK poule 2018

Dit is al weer de vierde keer dat we een WK poule organiseren. Kort nadat internet zijn intrede deed zijn wij begonnen met een WK voetbalpoule website. In de loop der jaren is onze WK site steeds meer uitgebreid met extra functionaliteiten. Zo geven we je bijvoorbeeld tips bij de wedstrijden die je moet voorspellen. Bij elke wedstrijd kun je door op 'tips' te klikken zien wat de meeste mensen denken wat de uitslag wordt. Met deze kennis kun je een beetje je voorspelling gaan bepalen. Ga je voor de voorspelling die de meeste mensen doen? Of wijk je juist af zodat jij meer punten haalt dan de andere spelers wanneer je je uitslag goed hebt? Het is een strategie die je ver kan brengen.

WK poule strategie

Een andere strategie is dat je gaat voor een 2-1 winst voor het favoriete team. Wij hebben wel eens onderzocht welke uitslag het meeste voorkomt tijdens een WK voetbal en 2-1 is daarbij de meeste voorkomende uitslag. Natuurlijk biedt dat geen garanties, maar het is wel een leuk feitje om in de gaten te houden. Daarnaast krijg je ook nog punten als het 2-0 of 3-1 wordt dus het is best een aardige strategie.

Een andere strategie is om de quoteringen van de bookmakers te bekijken.  Lees hier alle voetbal voorspel tips.

We wensen iedereen die meedoet heel veel plezier. En vergeet niet een eigen poule te maken en je vrienden uit te nodigen. Dit kun je doen nadat je bent ingelogd via poules.


Reageer: