Deelnemers 24877

WK poule

Doe gratis mee met dé WK poule 2018. Maak het kijken naar het WK voetbal nog spannender en meld je nu aan.

Voorspel de wedstrijden van het WK voetbal in Rusland en win mooie prijzen. De totale prijzenpot heeft een waarde van maar liefst 3000 euro. Je kunt ook gemakkelijk een eigen vrienden poule aanmaken. Meld je nu aan voor de WK poule en laat zien dat jij de voetbalkenner van Nederland bent.
WK poule aanmelden

WK pool

Hoe werkt de WK pool? Voorspel de WK wedstrijden in de WK pool 2018. Hoe beter je voorspelt des te meer punten je haalt. Het maximaal aantal te behalen punten per wedstrijd is 10 punten. Je kunt je voorspellingen tot 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd aanpassen.
WK pool uitleg

WK pool invullen

Nadat je bent ingelogd kom je op de voorspel pagina en daar kun je de WK pool invullen. Je ziet daar alle WK wedstrijden van de groepsfase. Voorspel deze zo goed mogelijk! De wedstrijden na de groepsfase zijn bij de start van het WK voetbal nog niet bekend. Deze kun je dus pas op een later moment invullen.
WK pool invullen

WK voetbalpoule

Bij onze WK voetbalpoule kun je ook heel simpel een eigen vriendenpoule maken en hierin je vrienden, familie en collega's uitnodigen. Dus versla al je vrienden in je eigen WK voetbalpoule en maak je eigen WK pool aan! Nadat je je hebt aangemeld kun je je eigen WK poule maken door op 'poules' te klikken.

WK voetbal 2018

Het WK voetbal 2018 vindt plaats in Rusland. Helaas doet Nederland niet mee. Daarom is het juist leuk om mee te doen aan onze WK voetbalpool omdat het dan toch spannend is om het WK voetbal te volgen. Voetbalpoules zijn sowieso erg populair tijden een WK voetbal, of Nederland nu meedoet of niet.

WK voetbal Marokko

In Nederland zullen veel mensen het voetbalteam van Marokko aanmoedigen. Het WK speelschema van Marokko en het totale WK speelschema kun je hier bekijken.

Wie wint het WK?

Brazilië
43%
Argentinië
15%
Nederland
13%
Duitsland
12%
Spanje
6%
Portugal
1%
Uruguay
1%
België
1%
Frankrijk
1%